13 Şubat 2011 Pazar

Et Döner, Nohut ve Kuru Fasulye'nin İstanbul'da ki Mekanı...

İlk bakışta hepsi ayrı ayrı lezzetler ve aslında beklenti de bir yer'in yaptığı yemeklerden bir tanesinin çok güzel olması yönündedir ancak KemerBurgaz Kardeşler Lokantası bunların hepsini bir arada çok güzel bir damak tadıyla bize sunuyor.




Dışarıdan görünüşte esnaf lokantası gibi görünse de içeride ki lezzetler dünya mutfaklarında bile zor bulunur cinsten. Öğlen saatlerinde yer bulmak için sıraya girdiğiniz bu mekanda, lezzetlerin çok güzel olmasına karşın ödediğiniz ücretin az olması çok şaşırtıcı, ayrıca yaprak döner cidden burada yaprak döner, Nohut ise tombul tombulken, kuru fasulye de tam ekmek banmalık, insanın bir lokantada yemek yerken kendini evinde hissettiği ender yerlerden birisidir kardeşler lokantası..




Yediğiniz yaprak dönerde ki lezzet sizi büyülerken, Nohut tanelerinin güzelliği ağzınızda inanılmaz bir tat bırakıyor ayrıca kuru fasulye de yeme yanında yat cinsinden..



Şehir merkezine biraz uzak olsa da artık Kemerburgaz da şehir dışı sayılmıyor, yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim, pişman olmayacaksınız...



Yemekleri yedikten sonra harika keşkülden de yemeniz şiddetle tavsiye edilir..



Ortalama kişi başı 15-20 lira ücret ile karnınızı çok sağlam bir şekilde doyurabilirsiniz, mekanı bulmak için kemerburgaz merkezine gitmeniz yeterli olacaktır..

Adres: MithatPaşa Mah. İstanbul Cad. No:48 Kemerburgaz-İstanbul
Tufan Cep:212 360 13 85

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder