15 Kasım 2013 Cuma

Virgina Angus, Biz de Öyle!

Angus diyince et severlerin hemen aklına sulu sulu Angus burgerleri gelecektir, bu burgeri yemek için de en güzel adres Gourment Burger Kitchen'dır ancak Angusu sadece burger değil, bonfile, köfte, füme olarak yemek istiyorsanız İstanbulda tek adres var o da Eminönü Mercan Yokuşunda Virgina Angus....



Yaklaşık 2 sene önceki arayışlarımda bulduğum bu güzel mekan çok küçük olmasına rağmen çok başarılı işlere imza atıyor. Sapancada Angus yetiştiren mekan sahipleri bir de ızgara işi yapalım diyip işe koyulmuşlar. 2011 yılında açılan mekanı farklı kılan, reklamlarla değil de müşteri deneyimiyle kulaktan kulağa yayılarak inanılmaz bir şekilde yayılması.

Gelelim işin lezzet ve kalite tarafını, orta pişmiş bonfile lokumları inanılmaz lezzetliyken, 30 liralık fiyatıyla fiyat performans açısında cidden iyi bir hizmet sunuyor. Ayrıca Virginia burgerın de lokumdan aşağı kalır yanı yok, Virginia Burger de içindeki Füme, Kaşar ve karamelize soğan ile damak tadına ciddi manada hitap etmiyor etkisi altına alıyor.




Burger seçeneklerinde 3 farklı gramda seçenek yapabiliyorsunuz, 120,200,240 gram olarak yaptığınız seçeneceklerde fiyatlar sırasıyla 16,19,22 olarak gidiyor ve verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar alıyorsunuz.



Gideceklere şimdiden afiyet olsun, gittiğinize cidden değecek, bu arada hafta sonu akşam gitmeyin çok kalabalık oluyor, hafta için çok daha sakin... Yakın bir zamanda Nişantaşında da açılış yapacaklar.

Adres: Uzunçarşı cad. No: 136, Mercan / Eminönü
Tel: 0212 528 38 08
E-posta: info@virginiaangus.com.tr
Tüm günler 10:30 - 21:30 arası açık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder